Godis & läxor funkar bra!

Just nu sitter jag och min kompis Camilla och gör lite läxor och äter godis! :D Senare blir det Erikslund shopping center!

Ut och ät:D

Hejsan! Snart så ska jag till stan och åta lite sushi! Älskar sushi, speciellt lax. Det var verkligen länge sen jag åt det så jag kommer nog mumsa i mig en hel del ;)

VideoFyMe

Igår så fixade jag VideoFyMe på mobilen (man kan ladda ner den på mobilen). Jag kommer ladda upp videos där jag sjunger eller spelar piano, och jag heter carmiiss. Jag har inte laddat upp någon video än, men jag kommer göra det.

HÖSTLOV!!

Hej! Idag så var det sista dagen i skolan innan höstlov. Men nu har jag slutat skolan så jag har redan höstlov c: Men inte bara det utan vi hade halloween i skolan också och vi hade det jätte mysigt och fick ta med oss fika och vi kollade på film. Filmen heter Pirates of the carabean (stavas) och är en av mina favoriter. Det var jätte många som klädde ut sig och jag är en av dom som klädde ut sig! Jag klädde ut mig till emo, och det tog jätte lång tid att fixa mig och tupera mitt hår! Det blev inte det bästa men här är det en bild på mig:P

Photo time

Hej på er! Som sagt så har jag fått en kamera, och just nu är jag ute med Julia och fotar lite och sånt! Det är jätte roligt men ganska kallt:)

Förlänge sen

Förlänge sen så var det så att det var en mamma och 2 barn.... Hahah skojade bara:P Men i alla fall, för ungefär 1 år sen så kom min kusin från Vietnam till Sverige med sina 2 barn. Efter 1 år i Sverige åkte hon hem med sina barn till Vietnam igen, och nu så är hon här igen:) Det var ett tag sen jag träffade hennes barn så dom är lite blyga... Men senare ska vi ut på stan med dom!
Ha en super bra efter middag!<3

Igår

Igår så var hela familjen tvungen att vakna klockan 5 på morgonen för att hinna med att åka till Carlos match (min lille brors match). Han hade match i Norrköping o det tar ett tag att åka dit darför fick vi vakna så tidigt. Sen när vi var där så fick han träna lite först, efter att ha tränat lite började matchen. Det var jätte spännande att se på! Efter att spelat klart sin 1:a match så var det ungefär 2 timmar kvar innan nästa match, så jag, mamma och pappa gick och handlade lite. Men Carlos stannade kvar där för han ville inte följa med. Så vi åkte till Media Markt (det var jag som sa att vi skulle till Media Markt för att köpa en sak som jag hade sparat pengar till). När vi var framme sa mamma att leta efter den så jag gick till den avdelningen. Mamma frågade lite vilken som var bäst för mig i min ålder, då sa mannen som jobbade där att det beror på vad jag tycker om. Så han visade lite och så, och så fick jag prova. Sedan visade han mig o mamma en som jag fastnade vid direkt! Nikon D5100 (vi var på jakt efter den rätta system kameran till mig c: ) den har en LD skärm (skärmen kan vinklas åt olika håll) och tar jätte bra bilder så! Så jag tog den och blev jätte glad och nöjd! Fast jag var tvungen att betala själv för mina egna pengar:/ Sen sa han att vi kunde få köpa någon kitt (innerhåller väska till kameran och minnes kort 8GB) för halva priset. Jaa och det tog jag såklart, + att jag tog försäkring också.

After the party

Hello. Jag har precis kommit hem från Zinas party:) Den var helt awesome! Vi fick lysglasögon och lysörhängen som man kunde kläma på öronen. När vi skulle dricka var det jätte långa sugrör så man fick stå upp och dricka istället, sedan när vi skulle äta tårtan då blev det en helt otrolig överaskning. Zinas syster kom in med coolaste tårtan, den var vit och hade en rosa väska på och en rosa klacksko! Den var helt otrolig:D Här kommer det några bilder från partyt!

Back with cloths!:D

YAAAY! Pappa har kommit till Sverige och tog med sig lite present till mig (det skulle vara som födelsedags present men han var ju inte i Sverige när jag fyllde år så han gav mig dem nu) och tänkte visa dem nu..:3 (Allt det jag har på mig är från honnom)

It's friday:D

Hello! Just nu så sitter jag hemma, och gör.... Ingenting0.0 Det är ingen skola idag för mig för vi har studiedag. Men ändå så vaknade jag så tidigt!! Det var meningen att jag skulle sova ända tills typ 10-.-' Men så vaknar jag 8 på morgonen-.-"

Att göra listan...

Ja jag vet, jag har inte bloggat på typ någon dag. Den ligger någonstans längst ner på min att göra listan för någon dag sen. Men nu är den på top igen:] Men kanske inte längs längs upp men jaa ni förstår nog;)

Efterrätt

Jag har precis ätit klart tacosen snart blir det väl lite efterrätt! :D

Med Julia<3

Hej! Som sagt så skulle Julia komma vid 3 tiden och det gjorde hon. Så nu tittar vi på tv och använder lite mobilen. Senare blir det väl dans<3

Plugga plugga plugga....

Så himla tråkiiiiiigt!! Jag sitter i mitt rum och pluggar... Det kommer ta 1783930320 år innan jag pluggat klart >:( Men Julia ska komma över senare vid 3 tiden som tur var >:)

Shopping

Hej hej! Jag har nyss kommit hem från Tunapark, Elgiganten och Rusta. Först var vi i Tunapark där köpte jag en tröja från Bik Bok och när jag köpte den sa dom att jag kunde köpa 2 pack hårnålar elr 2 hårgummin elr 1pack hårnålar och 1 pack hårgummi för 19kr. Jag köpte så klart 1 pack av varje:) Sen så var vi i Elgiganten fast där har jag inte lyckats hitta något, efter det gick vi till Rusta och där köpte jag inte heller något. Men jag hade ändå så inte förväntat mig att komma hem med jätte många saker^^
Här kommer det lite bilder på vad jag har köpt och på dagens mig=}

X Factor

Hej! Just nu sitter jag på soffan och väntar på att reklamen ska bli slut så att jag kan kolla vidare på X Factor! Passade på att blogga medans jag hade chansen eftersom jag inte riktigt vill missa något från X Factorn:]
Ha en riktigt skön fredags kväll! <3

Innan skolan...

Hej på er! Idag så är det fredag! JIPPI! Just nu sitter jag hemma och myser... Det är för att vi börjar sent idag. Det ska bli skönt att få slippa skolan i 2 dagar! Hej så länge<3

Ny design!

Nu har jag äntligen gjort klart mina naglar! Vad tycks?

Sjuk:(

Hejsan! Idag så är jag sjuk. Så jag har vart hemma hela dagen medans andra är i skolan. Jag hostar jätte mycket och är snuvig:( Det är jätte jobbigt att vara sjuk så ta hand om er!

 

Birthday<3

YAAAAAY! Idag så fyller jag äntligen år! Woop woop! Jag har som sagt redan firat med mys och sånt med mina kompisar. Men nu blir det med mina släktingar! Kl: 18.00 ska dom komma för att fira med mig:) Det ska bli roligt fast jag är liksom förkyld och är inte direkt på bästa humöret... Det är för att jag inte mår jätte bra p.g.a förkyldningen:( Men ha en toppen kväll iallafall!

Hejsan!

Idag så hade vi halv dag i skolan och det betyder att vi slutar efter lunch och det var ganska skönt att få sluta tidigare än vanligt. Efter skolan så gick jag, Mercy, Nell, Veronika och Zina till stan för att äta på Mc och sen göra provet (fast Veronika gick hem efter Mc). När vi åt i Mc så beställde Nell en Mars eller Twicx när hon åt ur den då höll hon på med Zina och Veronika. Efter en stund så tog hon skedet och skulle äta men då ramlade glassen i hennes sko! Det var as roligt, ingen hämtade servetter för alla typ skratta ihjäl sig. Men när typ Veronika skrattade klart så gick hon och hämta servetter:P Efter Mc gick vi ju till biblioteket (fast Veronika gick hem) där skulle vi hitta lite fakta böker om någon sjukdom (det är prov). Så vi gick först till barnavdelningen för att gå till "Deckar rumet" eller vad det nu än heter.... Men på vägen dit stannade vi vid ett ställe som jag inte kan beskriva just nu. Men iallafall när vi var där så blev Zina kissnödig så hon gick på toaletten då sprang jag, Mercy och Nell till "Deckar rumet". Så är Zina kom ut från toan så hittade hon inte oss på direkten men hon hittade oss ändå väldigt fort (fast om vi gömde oss bakom gardinerna). Efter det så bla bla bla bla bla bla bla massor med skit som hände. Aa sen så åkte vi buss hem.

25min kvar

HEEEJ! Jag är så himla taggad! Mina vänner kommer aldeles strax till mig och vi ska ha lite mys<3 För att jag fyller år imorrn fast ville göra lite mys idag^^
Här kommer det en bild på mig....

Diamoda

Jag liksom glömde att ta foto på min andra sak jag köpte som är från Diamoda. Så jag tryckte på publicera och sen så kom jag på att jag hade en sak kvar att visa till er.. Så här är den.... (Doftljus som luktar jordgubbar för 13kr)

Söndag morgon..

Godmorgon! Just nu sitter jag på soffan och bloggar.
Igår så orkade jag inte blogga efter att ha kommit hem från Norrköping och Katringeholm. Så tänkte blogga nu>.< Igår glömde jag visst säga att vi skulle till Norrköping också.
Men vi shopade fast vi liksom gick runt jätte snabbt och jag hann liksom inte gå in i alla butiker jag ville gå in till. Men det var för att vi hade på något sätt brottom till Outlett som ligger i Katrineholm. Sen så skulle vi till min gudmor. Det var kanske darför det gick lite snabbt i Norrköping. Men här kommer det klädes plagg jag har köpt (jag har inte köpt så mycket som sagt var för att vi gick runt ganska snabbt och jag fick inte gå in till alla butiker jag ville)

Hejdå Eskilstuna!

Hej! Idag ska jag till min gudmor som bor i Katrineholm. Vi ska vara där och hälsa på henne:) Vi kommer att shoppa och sånt... Ska bli jätte roligt^^ Bloggar senare efter att kommit hem eller så bloggar jag imorrn... Beror på vilken tid jag kommer hem;) Hejdå!

Subway:D....

Hejsan! Jag har nyss vart på stan med min mamma och lille bror. Jag köpte några klädes plagg där, alla är från Ginatricot. Sen så blev vi visst lite hungriga, så vi gick och åt i Subway. För er som inte vet vad Subway är:
Det ett ställe att äta på.
I alla "rätter" så innerhåller det bröd.
Så kan en av "rätterna" se ut bröd, kyckling, grönsaker, dressing, salt och peppar.

YAAAY!

YAAAY! Om 5 dagar fyller jag år! <3 Det är en så härlig känsla^^ Här kommer det en bild på dagens mig:)

Hundar<3

Hej alla glada kompisar!
Jag har nyss vart ute med Zina och rastat hundarna<3 Hundarna var inte våra men dom var en kvinnas. Vi rastar hennes hundar. Plus att hon inte behöver betala till oss! Fast det är inte så viktigt:P Älskar hennes hundar Nelly och Rocky^^ Dom är så himla söta och snälla<3<3 Jag höll i kopplet för Nelly och Zina höll i kopplet för Rocky. Älskar dom!!! Nelly är den vita och Rocky är den bruna<3

RSS 2.0